BEYOU!TIFUL

Don’t blend in. Stand out in the crowd.

Ben jij eigenwijs, avontuurlijk, creatief? Waar hou je van, wat doe je graag, vertel me eens: wie ben jij? Als het goed is ben jij jezelf, want er zijn al zoveel anderen. En wat betreft een bril, is het een kwestie van het vinden van de ‘perfect match’: een bril die laat zien wie jij bent, of wie jij wilt zijn. Het is een bril die wacht om gevonden te worden door jou. Durf niet anders te zijn. Durf jezelf te zijn.

 

Never underestimate the power of a great accessory

En die perfecte match staat los van een hype, is trendoverstijgend. Een bril die matcht met jouw gezicht, een bril die je lifestyle en karakter visualiseert, is een bril die naadloos overgaat in jouw identiteit. Daarom gaat jouw bril een hele poos mee: niet een paar maanden, noch één seizoen. Jouw bril is tijdloos, omdat-ie bij jou past. Dat is pas duurzaam.

Daarom ben ik altijd op ontdekkingstocht, op zoek naar unieke exemplaren en Limited Editions. Eerder van merkmonturen, dan van monturenmerken. Daarnaast selecteer ik monturen op design, kwaliteit en ‘fashionability’. Want met mijn collectie vaar ik mijn eigen koers, maar wel met de golven van de tijd mee.

 

De nieuwste brillentrends?

Ik zet ze even voor je op een rij:

Metalen frames
Hot, hot, hot zijn de monturen van metaal. Welke kleur? Zilver of goud, maar met rosé steel je de show. Lichte brillen, eenvoudige lijnen: met een metalen bril ligt het accent op je gezicht. Een beetje saai? Allesbehalve, want het design doet z’n werk.

Merk: Thom Browne, DITA, Garrett Leight, MYKITA, Eyevan

Rond en oversized design
This is IT! Ronde brillen domineren al een poosje het straatbeeld. Rond en oversized: dat is voor diegene met lef. Stijlvol, vrouwelijk en een beetje eigenwijs.

Merk: Garrett Leight, DIOR en DITA

Cat Eye design
Meer uitgesproken en alléén voor dames is de Cat Eye. Een beetje gedurfd en super sexy. Een Cat Eye zorgt voor jaloerse blikken op straat en steelse blikken van de mannen. De Cat Eye is ‘op-en-top vrouw’!

Merk: DITA en Andy Wolf

Colored lenses
Gespot bij fashionbloggers en influencers! Een voorzichtige trend die langzaam overwaait vanuit het buitenland zijn gekleurde, transparante brillenglazen. Denk aan zachte kleuren als lichtroze, lichtblauw, lila of lichtgeel.

Merk: Andy Wolf, DITA en Dick Moby

 

Nieuwe brillencollectie

En nieuw jaar, nieuwe collectie. Ik heb nieuwe monturen aan de collectie toegevoegd van de brillenmerken DITA, Thom Browne, Andy Wolf en Garrett Leight. Klik op ieder merk voor meer informatie. Of weet je wat, kom gezellig langs in de winkel. Dan praat ik je even bij.

See you soon!

Mr. Brown Specs & Beans

“STYLE IS
ALWAYS IN
FASHION.”

“Ik geniet van reizen,
van ontdekkingstochten,
ben op zoek naar unieke
monturen, verstopt over
de héle wereld. Parijs,
Milaan, New York, of
gewoon Amsterdam. Ik
hou van design en ik
vind het overal.”

– Mr. Brown