Celine

“Allez hop, beauté! de straat is jouw catwalk.”

Hi powervrouw.

Súper krachtig, is dit merk. Want de zonnebrillen uit Parijs domineren al járen het modebeeld. CELINE is ‘steady as a rock’. En dat is precies wat diegene uitstraalt die het draagt. Met de ferme designs en daadkrachtige kleuren is een CELINE bril haute couture op je neus. Daarmee omlijnt hij niet alleen jouw gezicht, maar beschrijft-ie ook jouw doortastend karakter op een woordloze wijze. Dus, beauté! Flaneer met een CELINE over de chique avenues van Parijs, of gewoon door de straten van ons prachtige Eindhoven. Allez, hop! De straat is jouw catwalk.

Celine zonnebril

Bekende modellen en materialen

CELINE is onderdeel van de LVMH groep (bekend van o.a. Louis Vuitton). Allure, Eye Fashion en elegantie omschrijven een CELINE zonnebril dan ook het beste. Het materiaal is van topklasse acetaat en stainless steel. En dat voel je. De modellen zijn vaak oversized, altijd minimalistisch en bovendien opvallend stijlvol. Das nog duurzaam ook, want je weet: style is never out of fashion.

Celine montuur

Mannen en vrouwen

Good to know: hoewel de meeste zonnebrillen van dit merk in onze brillencollectie voor dames zijn, heeft Mr. Brown Specs & Beans ook enkele prachtige, unisex exemplaren in huis.

Iets voor jou?

Zo’n CELINE bril wil je misschien wel even passen. Kom vrijblijvend kijken in de winkel: Mr. Brown Specs & Beans in Eindhoven.
We werken het liefst op afspraak: dan liggen de brillen voor je klaar!