Chloé

“Chloé is voor iedere vrouw in de bloei van haar leven, als een muurbloempje dat trots haar hoofd verheft in de warmte en het vertrouwen van de lentezon.”

Jij mag er zijn

Zelfbewust, zelfverzekerd, súpervrouwelijk en free-spirited met een ‘easy-breezy’ attitude. Als jij bij het lezen van die woorden denkt ‘dát gaat over mij!’, heb jij gevonden wat je zocht: Chloé is jouw merk. De zonnebrillen van Chloé ogen lieflijk en charmant, maar maken tegelijkertijd een krachtig statement: jij mag gezien worden. De brillen zijn glamour, niet glitter, mondain en op-en-top féminin. C’est vrai: Chloé vindt haar oorsprong in de Franse hoofdstad Parijs, dat – en zo kunnen we dat wel stellen – fashion niet alleen ademt maar ook heeft uitgevonden. Of je een twintiger of een tachtiger bent, dat doet er niet toe. Chloé is voor iedere vrouw in de bloei van haar leven, als een muurbloempje dat trots haar hoofd verheft in de warmte en het vertrouwen van de lentezon.

Bekende modellen en materialen

Een bekende Chloé zonnebril is de Rosie. Deze is rond- en bloemvormig, in twee maten beschikbaar: small of oversized. De brillen dragen licht op de neus, en de meeste monturen kenmerken zich door bijzondere vormen, texturen, gouden metalen en degradé brillenglazen in zachte pastelkleuren. De contrasterende kleuren vormen vreemd genoeg een harmonieuze blend, waardoor iedere bril ‘klopt’ maar allesbehalve saai is.

Poppy sunglasses

“jouw ‘easy-breezy’ attitude wordt visueel vertaald door de zwevende brillenglazen in het frame.”

Even passen?

Zo’n Chloé zonnebril wil je natuurlijk wel even op je neus zien schitteren. Kom vrijblijvend even kijken bij Mr. Brown Specs & Beans in Eindhoven.
We werken het liefst op afspraak: dan liggen de brillen voor je klaar!