EYE CANDY DAYS MR. BROWN: Hooray!
It's a wrap!

Wie heeft de bril en tas gewonnen? Plus! Een kijkje achter de schermen en een dikke, vette dankjewel.

Idee uit eigen confetti-koker

MR. BROWN EYE CANDY DAYS – een idee dat al máánden in mijn hoofd zat, werd afgelopen april 2022 eindelijk werkelijkheid: een feestelijke SALE week in het teken van brillen, snoep en héél veel roze. ‘Onweerstaanbare brillen, verleidelijke kortingen’ is onze slogan. En sweet surprise: hoewel ik mijn gasten liever een meerwaarde bied dan een discount op de prijs, blijkt uit de sfeer en opgetogen reacties, dat dit evenement een terugkerend fenomeen mag worden van Mr. Brown! Vervelen gaat het sowieso niet. Want ik heb nog genoeg creatieve ideeën in mijn roze confetti-koker, die staan te springen om met een knal gelanceerd te worden. 

Afijn, dat is voor volgend jaar. Eerst nog even dit:

Navigeer snel naar:

Behind the scenes

Een bril in de fik (!), slagroom op de muren, vetvlekken op de houten vloer en beurse plekken in de nek van de druk van het confetti-kanon: er ging genoeg mis. Maar hé, later lachen we erom! Een kijkje achter de schermen:

And the winner is...

Geen feestje zonder give-aways! We beloofden twee prijzen te verloten onder onze volgers op Instagram. Wie o wie is de gelukkige eigenaar van de lederen MYoMY Bag en de KOMONO zonnebril?

Komt’ie:

  • MYoMY lederen Bag: xsunshineit
  • KOMONO zonnebril: Kristel__d
 

Van harte gefeliciteerd! Laat je ons via Instagram, mail of telefonisch even weten wanneer je de tas of zonnebril komt ophalen?

Thank You!

Een idee zonder draagvlak kent geen succes. Daarom zeg ik: DANKJEWEL! Jouw komst, jouw like, je leuke reactie of positieve review: ik waardeer íedere vorm van support, groot of klein.

See you next year! 

#eyecandyfever

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp