Komono

“Leuk op je neus. lief voor je portemonnee.”

Monturen vanaf 99,-

Geen poespas. Draag je een KOMONO bril? Dan hou je van eenvoudig. Niet in de negatieve zin des woords; denk eerder aan stijlvol minimalistisch. De oprichters en het designerduo van Belgische origine, Raf Maes en Anton Janssens, staan voor ‘Less is more’. Dat zie je terug in de brillen. Want zowel de dames- als herenmonturen kenmerken zich door subtiele details, strakke lijnen en solide materialen zoals Italiaans acetaat. Tijdloos, duurzaam, lichtgewicht en bovendien super fraai. En dat, beste websitebezoeker, allemaal van Antwerpse bodem.

Komono en brownie

Komono bril voor nog geen tweehonderd euro

Ook leuk: de vanafprijs van een KOMONO-montuur is 99 euro. Tel daar twee enkelvoudige brillenglazen met kraswerende coating en anti-reflectie bij op, en je loopt binnen een uur (!) de deur uit met een complete bril op sterkte vanaf 199,-*. Verrassend betaalbaar als je ziet wat je daarvoor krijgt!

*Dit is een pakketprijs t.w.v. 217 euro. Deze prijs kan alleen gegarandeerd worden met enkelvoudige brillenglazen. Geldt niet voor zonnebrillen op sterkte.

Komono bril op tafel

Minder is meer

“Zowel de dames- als herenmonturen kenmerken zich door subtiele details, strakke lijnen en solide materialen.”

Nieuwsgierig?

Mr. Brown Specs & Beans heeft een grote brillencollectie van dit Belgische merk in huis, voor zowel dames als heren.
Even rondneuzen en passen? Dat kan vrijblijvend en op je gemak. Mocht je een oogmeting willen, maak dan het liefst even een afspraak: zo gepiept!