MR. BROWN CAFÉ

KOFFIE VAN 'SPECIAL BEANS'

schermafdruk-2016-09-18-11-35-27

De Douwe Egberts koffie van Mr. Brown wordt gemaakt van Arabica en Robusta bonen in de vorm van een Braziliaanse & Colombiaanse blend én een ‘Single Origin’ van alleen Braziliaanse afkomst. De Single Origin is donker gebrand, krachtig en bitterzoet van smaak, terwijl de blend licht gebrand is en zachte, kruidige tonen heeft.

schermafdruk-2016-09-18-11-36-04

Het kloppend hart van het café is een driegroeps espressomachine van Kees van der Westen: volgens de media ‘de koning van de espressomachines wereldwijd’. De machine geeft constante waterhoeveelheid en temperatuur. Dát, in combinatie met de precisie van de barista’s en de ‘special beans’, garandeert de kwaliteit van ieder kopje koffie.

BEKIJK HET MENU!

Het Mr. Brown Café staat bekend om de koffie van ‘special beans’: koffie van Douwe Egberts die exclusief in dit café wordt geschonken. Naast de espresso, latte art en coffee specials, kun je hier ook terecht voor losse thee, virgin cocktails en guilty pleasures van patisserie Mrs. Brown en bakkerij Renders. Heb je hartige trek? Kies een dikbelegde tosti’s!

Ooh-lá-lá! Kun jij de verleiding weerstaan?

ENKELE GUILTY PLEASURES