BECAUSE EYECARE!

online oogtest vanuit huis

online oogmeting

.

.

Online oogtest

ZIE-JE-NOU-WEL?

Of zie je niet.

Lees hieronder over de online oogtest!

.

.

.

Slecht zicht is een sluipziekte: je merkt pas hoe slecht je ziet, als je weet hoe het was om goed te zien. Daarom is het belangrijk om minimaal eens paar jaar je ogen te laten checken. Niet omdat dat moet, maar ‘because eyecare’. Want zo werkt het ook: je weet pas écht hoe zeer jij jouw zicht waardeert, als er een en ander aan je ogen mankeert.

Gratis online oogtest

Ben je bril- of lensdragend en wil je graag weten of je ogen zijn achteruit gegaan? Dan kun je nu een eenvoudige oogtest doen vanuit jouw eigen huis! Wat je hiervoor nodig hebt is:

  • een smartphone met camera;
  • een computer met camera;
  • drie meter ruimte;
  • een kwartiertje tijd;
  • en een geldig brilrecept waar de visus op vermeld staat (weergegeven als ‘vis’, ‘vod’ of ‘vol’).

Scroll naar beneden om toegang te krijgen tot de test.

Maar, lees eerst nog even dit:

De online oogtest is een betrouwbare check om te weten of je nog steeds goed ziet met je bril of contactlenzen. De test meet géén sterkte en de gezondheid van je ogen wordt niet onderzocht. Blijkt uit de test dat je zicht niet optimaal is en/of ervaar je oogklachten? Bezoek dan Mr. Brown voor een uitgebreid oogonderzoek:

Oogmeting

1. OOGMETING

Jij bent uniek. En geen oog is hetzelfde. Daarom neem ik eerst een anamnese af; vraag ik naar jouw persoonlijke situatie. Ik onderzoek je ooggezondheid, meet je oogdruk en de hoornvliesdikte. De sterktemeting verricht ik met de nieuwste oogmeettechnieken en  – apparatuur. Dat doe ik op de graad nauwkeurig. Door middel van binoculaire testen ten slotte, onderzoek ik de samenwerking tussen beide ogen. Daarvoor heb ik gediplomeerde opticiens in huis. Draag je contactlenzen? Dan word je geholpen door onze contactlensspecialist.

Oogmeting

2. METING BRILLENGLAS

Dan ga ik nog een stapje verder. Want naast je ogen, bepalen jouw lichaamshouding, de stand van je oren en van je hoofd of jij goed én prettig ziet. Daarom vorm ik een analyse van je kijkgedrag met innovatieve 3D-meetapparatuur, zodat ik brillenglazen kan ontwerpen die exact op jou zijn afgestemd. Ik hanteer o.a. de nanofocale Varilux X-series brillenglazen van wereldmarktleider Essilor. Deze staan bekend om scherp zicht voor zowel dichtbij als veraf, zonder schommelingen en extra hoofdbewegingen.

Essilor

3. KIJKOPLOSSING OP MAAT

Ieder brillenglas slijp ik vervolgens op basis van jouw kijkgedrag en unieke meetgegevens. Zo verschilt niet alleen de correctie (voor veraf en dichtbij), maar ook de exacte plek van de correctie, de overgang en het kijkpunt per oog. Dat luistert allemaal zeer nauw. Lang verhaal kort: met een bril van Mr. Brown ervaar jij maximaal zicht en optimaal kijkcomfort. Dat wil zeggen dat je in jouw eigen comfortabele houding, op verschillende afstanden scherp én ontspannen ziet. Well, well! Mission accomplished!


Eyecare

Onderzoek naar oogsterkte en ooggezondheid, en een analyse van je lichaamshouding en de stand van je ogen en oren m.b.v. (3D)meetapparatuur.


Eyefashion

Grote en unieke brillencollectie voor iedere portemonnee, van merken als KOMONO, DITA, Chloé, Céline, MYKITA, Silhouette, Garrett Leight en Dolce & Gabbana.


Brillenglazen en contactlenzen

De meest innovatieve brillenglazen van Essilor (o.a. nanofocale Varilux X-series) en kwalitatief hoogwaardige maand-, dag of nachtlenzen.


Vakmanschap

Gediplomeerde opticiens en hbo-geschoolde contactlensspecialisten, en deskundig visueel advies in keuze brillenglazen.