Hello!
Is it you I’m looking for?

Vacature marketingmedewerker met fotografie-skills  (+/- 8 uur per week, flexibele dagen)

“Vooral de marketingcampagnes zijn fantastisch om aan mee te werken. Je krijgt alle creatieve ruimte om mee te denken en mooie content te maken.” – Ayla

Vacature marketingmedewerker met fotografie-skills

Brillen saai? Allesbehalve. Als marketingmedewerker bij Mr. Brown word je continue creatief uitgedaagd om alles rondom ogen, oogzorg en brillen op een originele en verrassende manier over te brengen op ons publiek. Bovendien heeft Mr. Brown een eigen koffiecafé. En juist die unieke combinatie van optiek en koffie, maakt de mogelijkheden op het gebied van marketing en fotografie eindeloos.

Wat ga jij doen?

De social media van Mr. Brown wordt jouw kindje. Jij voedt, verzorgt en corrigeert haar; álles voor ontwikkeling en groei. Het scoren van likes is slechts een middel en niet jouw doel. Jij post graag berichten met een zekere inhoud, onderscheidenheid en impact. Jouw creativiteit en out-of-the-box denken hierin is leidend. Wel binnen de lijntjes van de huisstijl van Mr. Brown. Ook denk je mee aan, en maak je content voor marketingcampagnes. Een voorbeeld hiervan is de Eyecandy Days-campagne, waarin alles in het teken staat van mooie brillen en guilty pleasures. Jouw werkzaamheden:

 • Fotografie en videografie (product-, portret- en sfeerfotografie);
 • Social media beheer (foto’s, stories, video’s en reels maken en inplannen);
 • Eventueel design (flyers, posters etc.);
 • Eventueel meehelpen met visual marketing (winkelaankleding en etalages).
   

Waarom het leuk is om hier te werken

Jij werkt in een prettige, warme sfeer in een prachtig winkelpand, hartje centrum en op loopafstand van het station. Daarnaast werk je met kwalitatief prachtige brillenmerken en leuke collega’s, en krijg je de ruimte om de social media van Mr. Brown tot ‘jouw ding’ te maken. Van suggesties en ideeën worden wij blij! Bovendien kun je de lekkerste koffie(specials) en brownies bestellen in het koffiecafé, en als je geluk hebt de overgebleven gebakjes meenemen naar huis. En oh ja, daar word je ook nog eens voor betaald :).

Competenties

 • jij bent met name handig met fotografie (videografie is een pré);
 • je hebt een goede beheersing van Adobe Photoshop, en basiskennis van Lightroom, Illustrator, Indesign en After Effects;
 • jij signaleert trends en nieuwe functies op het gebied van social media; 
 • je bent enthousiast, assertief en hebt een positieve werkmentaliteit;
 • kunt goed zelfstandig werken.

Dus... is it you I'm looking for?

Neem dan contact met ons op. Stuur je cv met motivatiebrief en foto naar gertjan@mrbrown.nl, of kom even kennismaken in de winkel!