Contactlenzen

Voor zowel volwassenen als kinderen

Contactlenzen gemaakt met alleen jou in gedachten

Mr. Brown biedt zowel standaardlenzen als maatwerklenzen: contactlenzen die alléén op jóuw oog zijn afgestemd qua sterkte, pasvorm en samenstelling. Daardoor ervaar jij kijk- en draagcomfort en voorkom je irritaties of serieuze gezondheidscomplicaties. Afhankelijk van jouw persoonlijke lifestyle, behoefte of wens heb je de keuze uit daglenzen, nachtlenzen en maandlenzen. Daarnaast heeft Mr. Brown unifocale-, multifocale-, harde- en zachte varianten in contactlenzen.

Zorgverzekering

Voor iedere portemonnee bestaat een oplossing. Bovendien checkt de contactlensspecialist wat jij terugkrijgt van de zorgverzekering. Maar jij bepaalt zélf hoe ver je wilt gaan. Het zijn jouw ogen.
Wat zijn ze je waard?

daglenzen in bed

Daglenzen

Ideaal als je graag sport, reist of gewoon geen ster bent in het consequent omgaan met maandlenzen. Bovendien heb je geen gedoe met bakjes en vloeistof: de daglens is superpraktisch.

Ultiem draagcomfort

De daglenzen van Mr. Brown zijn gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, zoals (Smart) Silicon Hydrogel. Ze hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en zijn waterhoudend, waardoor jij ultiem draagcomfort ervaart! Daglenzen zijn in een zachte variant, en in de vorm van unifocale of multifocale contaclenzen verkrijgbaar.
waarom daglenzen?

Nachtlenzen

Nachtlenzen

Sleep tight!
Nachtlenzen is het gemak van overdag scherp zien zonder hulpmiddelen. Op een gecontroleerde en veilige manier corrigeren deze contactlenzen je ogen terwijl je slaapt. Corneal-shaping heet dat officieel: het tijdelijk aanpassen van de vorm van het hoornvlies. Dat voel je niet. Overdag ervaar je dus ultiem kijkgenot terwijl je ‘s nachts gewoon lekker slaapt. Superfijn als je van watersport of skieen houdt bijvoorbeeld, of allerlei andere situaties waarin contactlenzen je dagelijkse levensstijl belemmeren.

Waarom nachtlenzen?

Multifocale lenzen

Multifocale lenzen

Multifunctioneel
Voor als je zowel moeite hebt met scherp zien in de verte, als het lezen van een boek. Voor als je een groter gezichtsveld wilt hebben en meer bewegingsvrijheid in kijken. Of gewoon voor als je liever contactlenzen draagt in plaats van een leesbril: je hoeft niet te kiezen, de multifocale contactlenzen zijn multifunctioneel en desgewenst geen oplossing naast, maar een vervanging van de bril.

Waarom multifocale lenzen?

“Ik heb vaak last van droge ogen”, horen we vaak. Waarom geen lenzen volledig op jouw wens toegespitst.

Er is meer mogelijk dan je denkt.