THE STORE

SPECS & BEANS

“TJA.
JE KOMT VOOR
EEN KOP KOFFIE
EN BEZWIJKT
VOOR EEN
BRIL.”

– Quote gastenboek

‘Mister-brown-specs-and-beans’, denk je, ‘als in ‘spectacles’ en ‘coffee’?’

That’s right. Mr. Brown is een opticien én koffiecafé in één. Klinkt misschien vreemd, is hooguit even wennen. Eigenlijk is het net zoiets als je állereerste kennismaking met karamel-zeezout: eenmaal geproefd vind je het doodnormaal bril-jant.
Kijk, en dat is dan weer een leuke woordspeling.

Bij Mr. Brown Specs & Beans kun je dus jouw ogen vakkundig laten meten en onderzoeken, en ondertussen nippen van een salted caramel-coffeespecial. Of je tanden zetten in de beste brownies ‘in town’, terwijl je unieke brillen past uit steden als New York en Berlijn.

Als dat nog steeds een beetje onwennig klinkt, ben je van harte uitgenodigd voor die ene, állereerste kennismaking. Want daarna zouden zomaar eens nog vele bezoekjes kunnen volgen.

P.s.: Photo credits koffie & brillen: Devon O. | Krispi 

NEEM EEN KIJKJE!

ABOUT THE STORE: MR. BROWN SPECS & BEANS

Mr. Brown Specs & Beans is een opticien met inpandig koffiecafé in het centrum van Eindhoven. De naam Mr. Brown is een knipoog naar de achternaam van initiatiefnemers en gebroeders Evert en Gertjan de Bruijn, en het pand waarin het concept gevestigd is: het voormalige Philips Hoofdkantoor ‘De Bruine Heer’. Naast uitgebreide oogonderzoeken door gediplomeerde opticiens en de verkoop van (zonne)brillen en contactlenzen, schenken barista’s koffie van ‘special beans’ in een gezellige omgeving.

 

Mr. Brown Specs & Beans
Nieuwe Emmasingel 16
5611 AM | 040 8200063

Direct een afspraak maken?