Mr. Brown Café

barista koffie

Ooh-lá-lá!

Zet je tanden in een chocolade brownie of je lippen aan een Latte Caramel. Steek je neus in de geur van warme appeltaart, of vouw je handen om een kop Champagne-Cassis Thee. Van Mrs. Blondie en Brownie Dutch, tot Dirty Chai en de Virgin Cocktail: het Mr. Brown Café zit vól verleidingen en pogingen om ze te weerstaan sneuvelen vruchteloos in de kiem.

Ooh-no-no! Deze guilty pleasures accepteren geen ‘nee’. Maar maak je geen zorgen, ik beloof je één ding: die gelukzálige smaak en dat moment van volledige overgave, is de bitterzoete nasmaak van je schuldgevoel meer dan waard.

With love,

Mr. Brown

hug in a a mug

Coffee
is a hug in a mug

Troostend als je oude teddybeer! In het Mr. Brown Café drink je ‘een goed gevoel’, gemaakt van ‘special beans’: Arabica en Robusta bonen in de vorm van een blend en een ‘Single Origin’. De Braziliaanse Single Origin is donker gebrand, krachtig en bitterzoet van smaak. De Braziliaans-Colombiaanse blend is juist licht gebrand, en heeft zachte, kruidige tonen. Deze koffie, geselecteerd door Stooker Specialty Coffee  wordt exclusief in dít café geschonken.

Nice to know: de smaak van de koffie wordt mede bepaald door een espressomachine van Kees van der Westen: volgens de media ‘de koning van de espressomachines wereldwijd’. Dát, in combinatie met de ‘special beans’ en de precisie van de barista’s, garandeert de kwaliteit en troost van ieder kopje koffie.

Love
at first bite

Vlinders in je buik en glitters in je hoofd: als liefde eetbaar is, is deze menukaart jouw ‘perfect date’. Wat dacht je van een luchtige Red Velvet cake met een romige botercréme? Of een Oreo Salted Caramel Pie en een `Snicker- of Frambozen cheesecake? Liever hartige trek? Bestel dan een dikbelegde Toasted Sandwich. Hier kom je met een hongerig hart, maar vertrek je met vervuld verlangen.

box met meerdere brownies

Mr. Brownie box

Say hello to the Family! De Brownies die talloze tranen hebben gedroogd en honderden harten hebben veroverd, zijn nu te bestellen per box! Voor 16,95,- stel je hem samen met zes brownies of blondies naar keuze (t.w.v. 19,80). Bezoek de winkel of geef je bestelling door per mail.

Tip: geef de box niet cadeau, deel hem zéker niet met je vrienden.

‘Once you’ve met one, you want to eat them all’.