Hello!
is it you I’m looking for?

Vacature bevlogen barista met leidinggevende skills (uren in overleg).

“De gezelligheid van het team; dat vind ik het állerleukst aan werken bij Mr. Brown Specs & Beans.”  – Seval

 

Jouw werkdag begint...

…met het afstellen van de espressomachine. Want: op je best ben jij natuurlijk pas écht na een lekkere kop koffie. De rest van de dag staat in het teken van jouw gasten. Daarvoor neem je de regie en stuur je – waar nodig – je collega’s aan. Je schenkt de beste cappuccino’s, de mooiste Lattes en de lekkerste coffee guilty pleasures. Een zwaan of rosetta in je melkschuim? Een kunstwerk van siroop op de slagroom? Jij draait er je hand niet voor om; het is jóuw feestje. En heb je een leuk idee voor de broodjes of een grootmoeders recept voor de patisserie? Be my guest, ideeën zijn welkom. Food zit in jouw DNA, koffie stroomt door jouw aderen, en jouw passie voor beide straal je uit op zowel collega’s als gasten. Het liefst met een glimlach, want jij bent dé uitstraling, jij bent hét gezicht: jij bént Mr. Brown in het koffiecafé.

 

Waarom het leuk is om bij Mr. Brown te werken

Omdat…
 • …je met ‘de koning van de espressomachines wereldwijd’ mag werken: een driegroeps espressomachine van Kees van der Westen.  Halleluja!;
 • …je koffie maakt van ‘special beans’: exclusieve Arabica & Robusta bonen die alleen voor dit koffiecafé zijn geselecteerd;
 • …je in een inspirerende omgeving werkt hartje centrum, waar koffie en food wordt gecombineerd met fashion;
 • …je gezellige collega’s hebt die in zijn voor een borrel: een leuke en informele sfeer vinden we belangrijk;
 • …je de ruimte krijgt om je passie over te brengen op collega’s en ze te trainen in het maken van de beste koffie’s;
 • …je de vrijheid krijgt om nieuwe coffeespecials, chai lattes, broodjes en recepten te introduceren;
 • …je bij mij gratis en profesisoneel je ogen kunt laten meten ; )
 

About Mr. Brown

Mr. Brown Specs & Beans is een unieke combinatie van een optiekconcept met inpandig koffiecafé, met de gastvrijheid en service die je jezelf zou toewensen. In het optiekgedeelte werken gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten. In het koffiecafé maken barista’s en weekendhulpen de lekkerste koffie. Mr. Brown staat onder haar gasten bekend om de ‘special beans’ van Douwe Egberts, de creatieve coffee guilty pleasures en de casual patisserie van Mrs. Brown.

Dus...is it you I'm looking for?

Neem dan contact met ons op. Stuur je cv met motivatiebrief en foto naar gertjan@mrbrown.nl, of kom even kennismaken in de winkel!

Gertjan de Bruijn - Eigenaar

“Mr. Brown is in een lang gekoesterde droom die zes jaar geleden werkelijkheid werd. Mijn team toont een fantastische inzet om deze droom te verwezenlijken en te laten groeien tot wat het nu is: een optiekconcept met prachtige reviews en lovende recensies. Dat vervult mijn hart met zóveel warmte. Ik zoek daarom niet alleen een contactlensspecialist, maar ook iemand die het bestaande team complementeert en het dna van de winkel, Mr. Brown Specs & Beans, met trots uitstraalt op onze gasten.”

Daniek van den Bossche - Opticien

“Wat werken bij Mr. Brown zo leuk maakt is de familiaire sfeer in het hele team. Door de gezelligheid voel je je thuis en kun je echt jezelf zijn. Daarnaast kun je uitgebreid de tijd nemen voor een klant zonder enige druk te voelen. Daardoor gaat de klant met een fijn gevoel naar huis, en ik ook. Ook de combinatie van de optiek en het koffiecafé samen maakt het een bijzondere plek, en natuurlijk is de heerlijke koffie een groot pluspunt!”

Yasin Abdulhamid - Assistent manager

“Ik krijg van Gertjan álle ruimte om mijn verantwoordelijkheid te nemen en mezelf te ontwikkelen. Mr. Brown voelt op die manier ook een beetje ‘van mij’. Hier kun je jezelf zijn, zodat je kunt functioneren op een manier waar jij jezelf prettig bij voelt. De sfeer is heel fijn, bijna familiair. Daarnaast bouw je niet alleen een band op met vaste gasten van de optiek, maar ook van het koffiecafé. Het contact met de gasten is heel persoonlijk en Mr. Brown ontvangt lovende reacties. Ik ben trots daar deel van uit te maken.”

Seval Simsek - Een van de barista's

“De gezelligheid van het team; dat vind ik het állerleukst aan werken bij Mr. Brown Specs & Beans. De sfeer is knus, open, heel toegankelijk en er is ruimte voor grapjes. Er is een platte structuur en het contact is heel laagdrempelig. Daardoor voel ik me vrij om vragen te stellen. Bovendien zijn de leidinggevenden heel vriendelijk, meedenkend en betrokken. Ik begin mijn werkdag altijd met plezier en een glimlach.”

Jij - Bevlogen Barista met leidinggevende skills
 • jij bent sociaal en hebt een vriendelijke uitstraling
 • jij neemt graag de regie en vindt het leuk om een team aan te sturen;
 • functioneert prima onder druk;
 • jij bent een aanpakker, die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken;
 • jij voelt je verantwoordelijk voor de (presentatie van de) patisserie en de voorraad;
 • jij bent creatief en denkt graag mee;
 • jij bent bevlogen en brengt dit over op anderen;
 • jij hebt horeca-ervaring en een horecamentaliteit;
 • jij hebt een flexibele werkmentaliteit hebt (ook in het weekend);
 • jij bent collegiaal.