Cartier bril

Cartier Eyewear

 

“COMPLEXITEIT EN SAVOIR-FAIRE SCHUILT
ACHTER OGENSCHIJNLIJKE EENVOUD
.”

Laat je niet misleiden.

 

Ik zeg “Cartier”, jij zegt “Santos!”: het allereerste, werkende en wereldberoemde polshorloge dat de Franse goudsmid in 1904 op de markt bracht. Cartier wordt sindsdien geroemd om zijn prachtige sieraden, maar de brillen van dit merk doen hier absoluut niet aan onder. Sterker nog: in veel monturen herken je de details die zo typerend zijn voor de juwelen van Cartier. Misschien subtiel, zeker kenmerkend. En voor de kenner in één oogopslag al van een afstandje herkenbaar.

Cartier brillen

Cartier Eyewear is klassiek, subtiel, bijzonder stijlvol en een statussymbool. Het meest populaire model is de Cartier Piccadilly, en de meeste monturen van de brillencollectie kunnen door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Waar kun je aan denken wat betreft materialen? Titanium, staal en (massief) wit of geel goud natuurlijk. Vergeet de bril overigens niet af te zetten voor het slapengaan: hij draagt zo fijn, je zou vergeten dat hij op je neus rust.

PANTHÈRE DE CARTIER

“In veel monturen
herken je de details
die zo typerend zijn voor
de juwelen van Cartier,
zoals zijn ‘signature animal’:
de panter.”
Cartier
Cartier bril

Onder de indruk?

Kom even langs! Mr. Brown Specs & Beans is een geautoriseerde en één van de weinig geselecteerde dealer van Cartier Eyewear in Eindhoven. We werken het liefst op afspraak: dan liggen de brillen voor je klaar.