Cartier
'Complexiteit en savoir-faire schuilt achter ogenschijnlijke eenvoud'

Laat je niet misleiden

Over de Cartier bril

Een Cartier bril is tegenwoordig dé bril die wordt gespot bij influencers. Sinds de Cartier Santos, het wereldberoemde polshorloge dat de Franse goudsmid in 1904 op de markt bracht, wordt het merk geroemd om zijn prachtige sieraden. De brillenlijn doet hier absoluut niet aan onder. Sterker nog: in veel monturen herken je de details die zo typerend zijn voor de juwelen van Cartier. Misschien subtiel, zeker kenmerkend. En voor de kenner in één oogopslag al van een afstandje herkenbaar.

Customised Cartier

Stand out in the crowd! Wil jij jouw Cartier op maat gemaakt? Dat kan! Kies voor een blauwe, lichtroze of andere pasteltint voor de brillenglazen. Diamond cut afwerking of je persoonlijke initialen ingegraveerd? Het kan allemaal. Kom naar de winkel voor het bespreken van de mogelijkheden, of maak een afspraak.

cartier bril

Cartier bril

Een Cartier bril is klassiek, subtiel, bijzonder stijlvol en een statussymbool. De populairste modellen zijn de Cartier Piccadilly en de Panthere (zie afbeelding hieronder). Handig: de meeste monturen van de brillencollectie kunnen door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Waar kun je aan denken wat betreft materialen? Titanium, staal en (massief) wit of geel goud natuurlijk. Vergeet de Cartier bril overigens niet af te zetten voor het slapengaan: hij draagt zo fijn, je zou vergeten dat hij op je neus rust.

Panthère de cartier

“In veel monturen herken je de details die zo typerend zijn voor de juwelen van cartier, zoals zijn ‘signature animal’: de panter.”

Onder de indruk?

Kom even langs! Mr. Brown Specs & Beans is een geautoriseerde en één van de weinig geselecteerde dealers van Cartier Eyewear in Eindhoven. Voor jou een geruststelling, want dat betekent dat Mr. Brown Cartier rechtmatig mag verkopen.
We werken het liefst op afspraak: dan liggen de brillen voor je klaar.