DITA eyewear

DITA is voor diegene die het beste van het beste wil.

DITA zonnebril nodig?

DITA is IT! Het eyewear label uit Los Angeles kenmerkt zich door design en details, maar overstijgt in kwaliteit. Hun motto? “Craftsmanship stands the test of time.” Ze zijn op alle fronten onderscheidend, en de kenner erkent dat. Niet voor niets wordt dit label wereldwijd door vele celebrities en influentials gedragen. Oprah Winfrey, Brad Pitt en Penelope Cruz, just to name a few…

DITA eyewear

What does it take to create a frame?

Zeshonderd man-uren per bril, driehonderdtwintig handelingen en zeven verschillende fabrieken: één DITA vraagt om wel acht (!) maanden productielijn. Iedere bril wordt met zorg ontworpen en van de meest hoogwaardige materialen gemaakt in Japan. De schroefjes zijn van stainless steel en de monturen bestaan uit Japans acetaat en/of minimaal 12k (licht)goud titanium.

De kwaliteit van het materiaal en vakmanschap, die zie je en dat vóel je vanaf het eerste moment dat je een DITA draagt. Tenminste, als je dat durft. Want deze bril zorgt voor jaloerse blikken op straat.

Ben je onder de indruk?

Mr. Brown Specs & Beans is premium dealer van DITA in Eindhoven. Of je nu een DITA zonnebril of correctiebril zoekt: het assortiment is uitgebreid, voor zowel dames als heren. Denk hierbij aan iconische series van de DITA Flight en Dita Mach. Ben je op zoek naar een montuur dat Mr. Brown niet in huis heeft? Dan kan hij eventueel voor je worden besteld.

Pssst…wellicht is het design brillenmerk Thom Browne, Cartier of de lijn DITA Lancier en DITA Epiluxury ook iets voor jou!