“THERE ARE COUNTLESS
LUXURY EYEWEAR BRANDS,
BUT THERE IS ONLY ONE
EPILUXURY EYEWEAR BRAND
IN THE WORLD.”

.

Dita Epiluxury

DITA Epiluxury

Vergeet alles wat je weet.
Vergeet alles wat je ooit gezien hebt.
Dit is ‘far above & beyond’.

Dít is DITA Epiluxury: Eyewear Next Level.

1.
Functional performance

Iedere Epiluxury heeft een modulair systeem. Zo kun je de veren van titanium, Japans acetaat, hout en buffelhoorn zelf verwisselen. Bij sommige modellen kan dat ook met de neusbrug en glazen.

2.
Engineering technology

Verschillende designers uit Japan, Amerika en Duitsland hebben maar liefst 39 (!) maanden geïnvesteerd in het uitdenken, ontwerpen en ontwikkelen van DITA Epiluxury.

3.
Artisan Craftmanship

Zó ingewikkeld is het om een Epiluxury te maken: het duurde járen voordat DITA een gespecialiseerde fabrikant vond die de brillen kan vervaardigen volgens de hoge standaard van DITA.

4.
Timeless design & comfort

Elke bril is het resultaat van generatie-lange tradities in de tijdgeest van nu. Je zíet de authenticiteit, vóelt het vakmanschap. Het maken van een Epiluxury is tot een kunst verheven.

5.
Personal Exclusivity
Voor de échte liefhebber: je kunt je bril customizen! Pas hem helemaal naar jouw wensen aan door exclusieve unieke componenten te vervangen. Een echte Limited Edition dus.

 

 

*
Ten slotte nog even dit:

Er is een beperkte oplage en iedere bril heeft een uniek nummer. DITA heeft slechts enkele winkels in Nederland geselecteerd die deze lijn mogen voeren, waaronder Mr. Brown.

.

 

Modulair systeem:

Drie verschillende soorten verwisselbare veren
Dita Epiluxury
Dita Epiluxury

Impressed?

Kom dan even naar de winkel. Mr. Brown Specs & Beans is authorised én premium dealer van DITA in Eindhoven en omstreken. Maak bij voorkeur even een afspraak. Dan krijg je alle tijd om te bepalen of een DITA Epiluxury bij je past. Al is daar niet zo lang voor nodig: zet hem op je neus, en de bril doet zijn werk.