DITA Lancier

Like a fish in the water, a bird in the sky, a roadrunner on the road.

DITA lancier zonnebrillen:
be the best you can be.

Ben jij een adrenaline-seeker? Klopt jouw hart voor snelheid, hoogte, de macht over het stuur, de controle in de lucht, de navigatie op het water? Je bent op de juiste plek, want DITA Lancier (spreek uit, en uit volle borst: len-sie-èr) is wat jij nodig hebt. De DITA Lancier zonnebrillen zijn speciaal ontworpen om aan jouw type adrenaline-behoefte te voldoen. De stoere frames zijn gemaakt van lichtgewicht titanium en acetaat, met universele antislip-veertips. De brillenglazen zijn vervaardigd met een lenstechnologie die is afgestemd op racers, watersporters, of piloten zoals jij:

DITA Lancier

Land lens

AUTORIJDEN | FIETSEN | HARDLOPEN

Ontspiegeld, contrastverhogend en deels gepolariseerd brillenglas (80%), voor een optimaal dieptezicht en anti-schittering van de zon. DITA is de enige ter wereld die een deels-gepolariseerd brillenglas ontwikkelt, en biedt daarmee het perfécte compromis tussen comfortabel zien op de weg én op je dashboard.

Sea lens

VISSEN | ZEILEN | BEACHSPORT

Geheel gepolariseerd, want niets is zo hinderlijk voor je zicht als de schittering op het water. Dit brillenglas is zodanig gemaakt, dat het de ergste schittering weert, maar tevens een contrastrijk zicht behoudt tussen bijvoorbeeld zee en lucht.

Air lens

VLIEGEN | HIKEN | BERGBEKLIMMEN

Niet gepolariseerd, zodat de instrumenten in de cockpit maximaal leesbaar zijn. Deze groene brillenglazen zorgen, in verschillende weersomstandigheden, voor een contrastverhogend en rustig zicht in de hoogte.

Op het land, in de lucht of in het water: Be the best you can be! Oh, en goed om te weten: topsporters Max Verstappen (Land), Peter Burling (Sea) en Kirby Chambliss (Air) hebben meegeholpen aan de ontwikkeling van dit brillenmerk.

(zonne)bril op sterkte

Zonnebril op sterkte nodig voor veraf, of nanofocaal zicht? Dat kan!
En wist je dat Mr. Brown ook correctiebrillen heeft van DITA Lancier?
Bel me even voor een afspraak of kom vrijblijvend langs in de winkel.

Meer informatie over DITA vind je hier.