Hello!
is it you I’m looking for?

Vacature contactlensspecialist (uren in overleg).

“Hier krijg je ruimte en verdien je vertrouwen. Daardoor word je uitgedaagd om het beste uit ‘jouw professionele zelf’ te halen.” – Yasin

 

Vacature contactlensspecialist

Als contactlensspecialist bij Mr. Brown Specs & Beans werk je in een klein team samen aan die súper positieve klantbeleving waar het optiekconcept zo bekend om staat. Ik geloof namelijk dat lol op de werkvloer niet alleen prettig is voor jou en mij, maar dat jij die gezellige sfeer ook uitstraalt op de gasten. Alleen, zelf iets over de werksfeer vertellen voelt toch een beetje als een slager die zijn eigen vlees keurt. Benieuwd wat jouw collega’s ervan zeggen? Onderaan deze vacature vertellen ze er meer over. Maar eerst nog even dit:

Jouw werkdag

Die begint met een heerlijke kop koffie van onze barista’s in ons eigen koffiecafé. Daarna start je de winkel op en help je de gasten. Je zorgt ervoor dat hij of zij zich prettig en gewaardeerd voelt, en geeft een persoonlijk advies ten aanzien van contactlenzen, brillenglazen en monturen. Daarnaast verricht je een professionele oogmeting of contactlenscontrole met de meest innovatieve oogmeetapparatuur, en geef je hem of haar een persoonlijk en goed advies. Jouw dag is geslaagd als jouw gast de deur uitloopt met een warm gevoel, onder de indruk van de winkelervaring die hij zojuist heeft gehad.

Waarom het leuk is om hier te werken

Jij werkt in een groot, monumentaal winkelpand, hartje centrum op loopafstand van het station. Daarnaast werk je met kwalitatief prachtige apparatuur, contactlenzen en de mooiste brillenmerken (o.a. DITA, MYKITA en Céline), in een inspirerende en warme omgeving waar oogzorg wordt gecombineerd met Food & Fashion. Je krijgt de ruimte om de contactlenzenpraktijk tot ‘jouw ding’ te maken en suggesties worden gewaardeerd. Bovendien kun je de lekkerste koffie(specials) en brownies bestellen in het koffiecafé, en als je geluk hebt de overgebleven gebakjes meenemen naar huis. En oh ja, daar word je ook nog eens voor betaald :).

Competenties

Jij:

  • bent een gediplomeerd contactlensspecialist en hebt relevante werkervaring;
  • bent enthousiast, assertief en hebt een positieve werkmentaliteit;
  • kunt goed zelfstandig werken en je flexibel opstellen richting collega’s;
  • bent communicatief vaardig wat zich uit in een klantvriendelijke benadering;
  • bent niet bang om op gasten af te stappen en ze aan te spreken;
  • hoeft geen caffè lattes te bereiden, daarvoor hebben we barista’s in dienst :).

Dus... is it you I'm looking for?

Neem dan contact met ons op. Stuur je cv met motivatiebrief en foto naar gertjan@mrbrown.nl, of kom even kennismaken in de winkel!

Gertjan de Bruijn - Eigenaar

“Mr. Brown is in een lang gekoesterde droom die zes jaar geleden werkelijkheid werd. Mijn team toont een fantastische inzet om deze droom te verwezenlijken en te laten groeien tot wat het nu is: een optiekconcept met prachtige reviews en lovende recensies. Dat vervult mijn hart met zóveel warmte. Ik zoek daarom niet alleen een contactlensspecialist, maar ook iemand die het bestaande team complementeert en het dna van de winkel, Mr. Brown Specs & Beans, met trots uitstraalt op onze gasten.”

Daniek van den Bossche - Opticien

“Wat werken bij Mr. Brown zo leuk maakt is de familiaire sfeer in het hele team. Door de gezelligheid voel je je thuis en kun je echt jezelf zijn. Daarnaast kun je uitgebreid de tijd nemen voor een klant zonder enige druk te voelen. Daardoor gaat de klant met een fijn gevoel naar huis, en ik ook. Ook de combinatie van de optiek en het koffiecafé samen maakt het een bijzondere plek, en natuurlijk is de heerlijke koffie een groot pluspunt!”

Yasin Abdulhamid - Assistent manager

“Ik krijg van Gertjan álle ruimte om mijn verantwoordelijkheid te nemen en mezelf te ontwikkelen. Mr. Brown voelt op die manier ook een beetje ‘van mij’. Hier kun je jezelf zijn, zodat je kunt functioneren op een manier waar jij jezelf prettig bij voelt. De sfeer is heel fijn, bijna familiair. Daarnaast bouw je niet alleen een band op met vaste gasten van de optiek, maar ook van het koffiecafé. Het contact met de gasten is heel persoonlijk en Mr. Brown ontvangt lovende reacties. Ik ben trots daar deel van uit te maken.”

Seval Simsek - Een van de barista's

“De gezelligheid van het team; dat vind ik het állerleukst aan werken bij Mr. Brown Specs & Beans. De sfeer is knus, open, heel toegankelijk en er is ruimte voor grapjes. Er is een platte structuur en het contact is heel laagdrempelig. Daardoor voel ik me vrij om vragen te stellen. Bovendien zijn de leidinggevenden heel vriendelijk, meedenkend en betrokken. Ik begin mijn werkdag altijd met plezier en een glimlach.”

Beau van Breda - Ex-contactlensspecialist

“Wat deze functie hier leuk maakt zijn de talloze (groei)mogelijkheden. Anders dan bij de keten krijg je hier de vrijheid om allerlei lensproducten te bestellen en je krijgt de ruimte om de lenzenpraktijk tot jouw eigen ‘winkeltje’ te maken: je mag sparren en suggesties worden gewaardeerd. Verder vind ik de prettige sfeer echt álles. Dit is geen typische optiekzaak. Mensen komen hier niet alleen voor het kopen van een bril of het laten aanmeten van contactlenzen, maar ook écht voor de gezelligheid.“

Jij - Enthousiaste contactlensspecialist(e)

krijgt graag ruimte voor zelfontplooiing en verdieping in het werkveld (o.a. in de vorm van trainingen);

vindt het fijn dat ideeën en initiatieven op prijs worden gesteld en draagt met enthousiasme bij aan de groei van het bedrijf;

wordt graag aangemoedigd en gewaardeerd en staat open voor (positieve) feedback;

houdt van dynamiek en pakt werk zelf op;

vindt het prachtig om met vooraanstaande merken en innovatieve apparatuur te mogen werken.